Aug 13, 2008

Bile nak update ne???

Adessss....kebizian lak..sebenarnyer imawari banyak sungguh nak diupdate dlm ini blog. Sesungguhnyer minggu lalu adalah minggu yang paling padat sendat serta penat bg imawari. Last week my besday yg ke 28..huhuhu..tue sudah...tp tu la kebizian terlampau...begitu jugak last week pergi bercuti2 mesia dan baju utk my wed sudah sampei dr Bandung..erkkkk...jgn silap imawari bukan bercuti ke bandung tp imawari pesan kt org je but mmg nice n simple as i want..~saya sgt soka~ *winkwink*.

Banyak nak upload pic ngn ~story mory the moning glory~ ne...but for to day stop dulu ek..myb friday i will continue kt opis pun xleh berpuye2 mahupun bersuke ria sbb tuntutan kerja yg melampaui batas...(ade ke batas kt The Mall itew?) huehuehue....

1 comment:

aNnAsUeJiE said...

oit~! kat mane ni hah~?!
ooo...tak titun lagik~! >;p