Mar 12, 2013

My New Little Hero....

Manisnya semyumanmu...

Ape pandang2?

Wonder Petsssss....

 

 

Yo peace...



May 16, 2012

Wordless Wednesday.....









Status : Masih bz teramat x dan2 nak update cerita2 yg dah agak2 basi...sobb sobb sobbb

May 7, 2012

Kebizian....

Balik dr cuti last week mcm bz melanda di jiwa...dgn nak siapkan repot ujung bulan...dgn new flash utk Quater 2 lagik...Nak uruskan urusan untuk Exhibition kt Kuching lagik...Byk dah rasenye dok simpan cerita ne...huhuhu...

Xpe untuk arine buat la satu post dgn gambar Syahmi dgn kawan barunye...Ming Ming...



Apr 27, 2012

Gold Coast Morib






Last two month beli coupon kt everyday utk pergi sini..so nanti cuti Hari Pekerja nak g rehat2kan minda...erkkk kut2 dpt rehat la sbb cam best je taman tema die tu...mesti Syahmi suke tu... ema82red.blogspot.com  jangan lupe print coupon siap2...hehehehe

Apr 25, 2012

Aktiviti malam..

video

Aktiviti syahmi mlm2 bile x dpt tgk katun...xlarat la mumi nak layan katun tiap2 malam cacami....

Oct 19, 2011

Akhirnya...

Assalamualaikum...

Lama dah x bersiaran dari blog kesayangan...Kejap je dh 2 taun masa berlalu. My little hero pun dh capai usia 2 taun..Rindu nak menulis tp mcm x tau ape nak tulis...ne gagahkan jugak sbb rase syangnye x menulis...dok g jengah2 baca2 blog kengkawan je...

Harap2 lepas ne semangat nak menulis berkobar2 la..Kalo ikut ati mcm2 nak tulis tp ntah cam ade je halangan..hahaha(yg benornye malas tahap gaban)

Ape ek nak cerita?pasal keje cam bese la bz je jarang bertenet tu pun salah satu sebab dh x berblog...Rumahtangga plak seperti pasangan kt luar sana jugak ada pasang ade surut ade tenggelam ada timbul..hahaha..Pasal anak, huh mmg excited smp skrg rase masih teruja dengan tiap tingkah laku die...tiap ari ade je mende baru dan perkembangan terbaru dr my little hero...segala gerak geri die la penghibur serta penawar penat dan duka...

Ok la takat ne je cerita utk arine..so pasne kena cuba lagik dok kerah otak ape nak tulis utk meriahkan blog..hikhikhik...

Oct 12, 2011

Testing

test test 1 2 3