Jun 25, 2008

Petang Yang Capek

Yuhuuuuu....Gd Morning!!!~Fuh!Fuh!~Penat smlm kan imawari bgtau imawari pegi jogging ngn sue..Perghhh!!!Mmg berpeloh2 rasenyer.Ktorg smp kt taman tu dlm kul 6.30 gitu pastu tuko baju tp tandas die menggerunkan sbb leh nmpk dr luar drg cume letak grill sajer...~Adess~so lepas tuko baju kami pun memulakan acara ~WARMING UP~...mak aik bole tahan la ktorg wat satu pusingan jln2 seperti ~ITIK PULANG PETANG~ gitu..maklum la kan first day xleh push2 kang ade lak yg terkehel.Tp die nyer taman leh tahan jugak la luar tp kami amik shotcut...huhuhu lgpn berbukit bukau taww!!!lepas jer abis satu pusingan kami pun trus dengan bangganyer dan dengan gumbiranyer menggunakan alat2~FITTNESS OUTDOOR~ yang telah disediakan di situ..mule2 naik yg mcm buaian tu ~tah ape nama die tah~.Pastu nek besikal, pastu wat renggangan lutut, bertwisst cha-cha dan macam2 la.Pendek kata semue alat kt situ kami gunakan...Tp x sempat nak amik pic.xpe next time jer la.

Pastu, otw balik ~JENG JENG JENG~ ktorg ternampak satu cafe kt tepi ~TASIK PERMAISURI~ itew.Nama cafe tu ~SANTAI CAFE~so kami pun bersepakat membawa berkat untuk melepakkan diri sebentar cuma di situ... Tp kan ~DOGAAN~ sungguh tempat itew..Cafe tu baru bukak rupenyer ade jual macam2 jenis makanan ~WESTERN FOOD & THAI FOOD~ kalo x silap la dan bau serta gambaran makanan yg dihantar ke meja sebelah itew terlalu ~MENGHAIRAHKAN~. tp sebagai ediah utk kami yg mengeluarkan peluh ptg itew kami telah memesan ~TADAAAA~ ----->>>> sILa lIHaT dI BawAH


~HADIAH SENAMAN~

Inilah yang kami order!!~ERKKK~ X caye? Xbek taw mmg sungguh ini sahaja hidangan kami pada ptg itew!
Dan hasilny
er selepas stgh jam...----->>>> sILa lIHaT dI BawAH


~BLURRPPP~

Huhuhu...Garlic bread depa mmg best cume mushroom soup kureng skit..pastu air limau die manis banget seh!!tp mmg kenyang la.~pssttt~kalo ikot ati yg mnggelodak nak jer order ~GRILL CIKEN CHOP~ mmg karen banget. ~momi gie cer try pegi sane ngn en memo~balik umh smp kul 8.45pm. mmg penat tgk sindralela pastu mandi2 tp kul 12 gak masuk tido.

~Oh~Ada satu lagik yang imawari sangat ~TENSEN~ tahap babun. En Habie x bwk enset g CC...~ARGGHHHHH~rasenyer BERATUS BELAS RIBU KALI tipun die..Tensen taw pastu mesej die suh kol imawari balik bile dh balik umh tp apekan daya kompem die balik mandi trus tido.~adesss~ Nak jer rase bertuko menjadi~ ijo~ tp mmg dah bese gitu pun so ptg ne jer la tipun die..hopefully petang ne x tinggal lagik enset die.

Ok la berhenti di sini sajer sbb ade org MYOB dh datang untuk membantu kami menyelesaikan masalah account yang x pernah abis2 ne..Daaa


2 comments:

aNnAsUeJiE said...

jauh benor nak suh pegi itew taman~
mcm setappp je garlic bread ngan sup tu~! huuuu~

ima said...

Mmg best gie...sup die skit tp org terangsang tgk die nyer grill ciken chop.~huiiyooooo~