Jun 17, 2008

Mencikkkkkkkkkkkk....

Uwaaaaaaaaa....sedihnyer rase petang ne..imawari mcm nak nanes giler babun ne...sedih sgt... baru balik dr bank pastu dlm otw perjalanan terfikir nape la boss imawari ne xnak dgr ckp org..semue die jer betul..pastu die asyik nmpk imawari je yg die nak kerah2... tdk g maybank nak settle mende pasal credit card tu...dh la org imawari nak bwk budak baru tu die x kasik..mcm pasne mmg imawari gak handle kan?~MUKE DAH KETAT~ pastu hasil perbincangan so ade la mende2 yg boleh diambil sebagai langkah2 di masa akan dtg agar kerje ne memudahkan...tp bile bncg ngn boss ~MAAF CADANGAN DITOLAK~...erkkkkkk!!!!!!! tensen sgt2 tawww..bukan ape sebenarnye imawari x handle area credit card ne...pastu imawari cume tau duit masuk tp x tau yg ne credit card mane?sape yg byr?area mane?adessss......

pastu satu lgk sales reps kalo lupe wat settlement end of the day tu mesti akan timbul konflik di situ...so imawari mengsuggestkan la agar sales reps ne make sure wat settlement...tp alih2 imawari kena marahhhh!!!!Uwaaaaaaaaaaaaaaa.....

pastu dh la cek dgn bank semue tu duit dh masuk ke dalam acct...so imawari kena cek semue transaction dr awal bulan 5...ermmmm cam byk kan?mmg banyak giler bangkong sbb ade beratus2 transaction...so imawari pun sekali lagk menebalkan muke yg sedia tebal ini utk mengsuggestkan (mmg soka bab2 suggest2 ne) clerk yg handle mende ne buat tatapiiiii...
~sobb...sobbb...sobbb~... direject balik...my second boss suh imawari yg buat sedangkan die meja sebelah kiriku ini penuh dgn fail dan juga keje2 yg menimbun...adesssss...

fuhhhhh!!!!~tarik nafas jap~....dh kurang skit marah & majuk..myb sbb dh luahkan dlm blog ne...tp kan mcm nak declare war ngn Miss Maya Karen tu la...~gie jum kite war ngn itu worang~ ~x(

tp kan ape nak wat kan..dh kite keje kan...so as seorang pekerja yg berdedikasi..erkkkk!!! dedikasi ke?huhuhu..kena la time dgn ati yg terbuka...

~Ya allah..Kau teguhkan la hati hambamu ini..Kau berikanlah kesabaran buatku untuk aku terus tenang dalam segala ujianmu..aminnnnnnn~

2 comments:

aNnAsUeJiE said...

huhu~
kite mogok pegi bercuti selama seminggu tanpa diketahui~! huhu~!
biar maya karen terkangkang2 mencari kite~! mencik~!!!
tak reti dgr ckp org lsg~! dey aci~! pegi sendirik la ittew bank~! kecoh maya keren nih~! bluwek~! xp

ima said...

wahahahha..tu la itu acik manyak susah wooo...tp nasb dh cool skit...pastu tengok la mrs kown nyer blog...*mata blink2*..teruja tgk die soping..huhuhu