Aug 3, 2009

~Ho Ho Ho~

Ades dekat sebulan kan x posting...huhuhu..sebab2nyer bz terlampau kut..kan nanti nak cuti due bulan.bz plus x tau nak update ape sbb mcm masa tu xde jer...cume sempat bace2 blog org je..hehehe..

Kejap je dh masuk bulan Ogos kan?Saya suke bulan ogos ne sebabnye?jeng jeng jeng...This month genap setaun ima dok berblogging wlpn x aktif setiap ari tp bule la...nak suh habie watkan and touchup2 umh ne jdk baru tp mcm die sibuk je...so tggu je la bile bb dah kuar nanti bule la tuko cat kaler umh ne...yeah yeah...

Persiapan utk sambut org baru, alhamdullilah dh kurang 80% beli cume this month nak beli brg2 mumi bb lak..Nama pun dh crk2 smlm dgn habie so dh settle satu mslh tu. Rupanya susah nak bg nama kt bb ne..huhuhu...

Oh ya!this month also ima akan genap 29 taun..adesss makin tua lak...wish list?ermmm this year xde wish list yg hebat2 cume my wish nak lahirkan bb yg sihat dan cumil je..kire tu ediah plg beso la for my whole life...erkkk..mcm ckp bb satu je kan?hahahaha....Tp sape2 nak bg ediah tu tetap dialu2kan..hahaha...

Ok la nak sambung wat keje, byk keje masuk awal2 bulan ne...

7 comments:

afsal_8281 said...

ho ho ho
udah mau jadik mummy ye ima
musti tak sbr2 tu kan
aku doakan ko selamat melahirkan baby yg cumil mcm ko tau
musti baby ko nnti chubby mcm mummy dia...

Ima said...

tq tq..aha sal..bule la kata x sabar2 tp takut gak kalo kuar awal..keje aku byk ne x settle..huhuhu

LuVidA^^ said...

take care sis ima...29 taun ek...
:)
luvida da 23 pon ase da tua..uwaaa...

puterikurekure said...

ima bila due ni?
take care ok!

Ima said...

due 2.10..dulu seminggu dr kure2 kut kan?

aNnAsUeJiE said...

nama yg hari tu ke yg lain plak?
*ceh,padahal buleh je tanye skrg kat sebelah ni ha, saje gatal nak taip gak!* ;p

Ima said...

jie- bese la babah die giler kose so nak tuko ok la ikutkan je...hahaha