Dec 22, 2008

~nak benti keje~

yerrr..ima sgt sakit ati tahap cipan pg ne...dlm lif otw nak naik ke opis pg tdk, boss tipun bising2 ckp mesin fotostate x tutup, tmpt air x tutup, opis bersemut...pastu nag2 kt ima dr tingkat Ground floor smp naik tingkat 32 smp la dlm opis..dh la xnak dgr penerangan org, die je yg ckp pastu nak bambu2 org...ari tu pasal bunga pun bising dgn ima, kalo staff mc pun bising dgn ima...ima smp dh naik tensen dh..asyik2 ima je yg nak dimarah...mmg dh smp tahap tensen giler babun dh ne...dh la kalo ade staff yg mc ima punyer kecut sbb nanti mesti kena panggil dlm bilik..pun die bising2 kt ima..tdk kol my habie...die ckp sabar..of kos ima dh sabar lama, tp lama2 die jdk psiko lak..ari2 nak g keje jdk x hepi...mlm ne ktorg nak bncg...ermmm....letih dh asyik kena marah mcm ne...sedih je...dh la nak cuti payah...tp tu kire x pe la x kisah la x yh berkire...tp kalo dh ari2 kena marah mmg dh xleh nak tahan.... :(

4 comments:

aNnAsUeJiE said...

kakhema,bdk2 baru pon buat hal lg ke? haihhhh~

Ima said...

ade srg tu baru keje dh mc dh el...adoiii...skrg miss karen ape2 mmg direct kt akk..tensen dh..opis bersemut pastu sales reps kemaskan tu yg miss karen memekak tu..pdhl ari jumaat pg ktorg mmg dh kemaskan opis bersemut tu..uwaaaaaaaaa

Ima said...

tp skrg dh cool skit....huhuhu...smlm terlebih emosi jap

aNnAsUeJiE said...

ish ish org tua nyanyok tu~ pasal semut pon die nak kecoh~! sepak laju2 kang baru tau~!