Jul 11, 2008

Tak Bape Sedap

Td imawari g beli KFC terbaru tu ~TOASTED TWISTER~tp cam x best jer..Huhuhu tp disebabkan ptg ne nak terbang ke ~LANGKAWI~ so x herankan la sgt dan cepat musabab yang paling utama ialah dapat percume ~RADIO MINI KFC~. imawari suko!!!
Tapi yang paling seronok sbb ptg ne imawari & 'De Gang akan terbang ke langkawi..bestnyerrr. Flight ktorg kul 9.15mlm. So tggu ek post yg akan dtg imawari akan citekan pengalaman imawari sane nanti.... ~TUNGGUUUUUUU~

tp yang x bestnyer imawari cume bawak selai je suar....Uwaaaaaaaa!!!!!

3 comments:

norash said...

tak sedap ker...saya baru nak try...tgok mcm sdap jer..

ima said...

x bape sedap...tp kalo ibu2 peknen ne dinasihatkan kalo tingin nak mamam g mamam ek..hehehe

norash said...

ye ker..ok..tq