Jul 23, 2008

~Kebizian~

Adessss!!!!Dah bersarang blog imawari ne..bukan pe tersgt bz sejak balik dr ~LANGKAWI~ ari tu. Meja pun dh macam *ToNgKaNg PecAH*. Nak update citer2 g Langkawi pun x dan2 lagik...tunggu ler ek

Mlm tdk ade besday surprise utk My Sis
~MERANGKAP~ Osmet imawari iaitu "hAWa De' bOOm"...

Lawak sgt sbb terpaksa purak2 tido awal padahal
imawari yg plg lmbt tido wlpn ati nak sgt tgk citer ~intan~. Tp demi nak menghidupkan surprise trpaksa la berkorban sekejap.

Ptg tu beli kek ngn
Kenit satu KL crk sbb xmoh beli "Secret Receipe" sbb ari tu mase beli utk abg ali cam x best je...So jalan punyer jalan terjumper kedai kek ::MEIDI-YA:: so pilih punyer pilih kami pun sepakat beli kek :-:PANDAN COCUNUT:-:. sajer tuko selera skit balik2 ceklat jer kan...

DInG DoNg DiNg DoNg!!!dah tepat kul 12.00..N abg ali pun telah selamat tibe membawa kek ke pintu umh kami(kek kena simpan kt umh abg ali).So kami g serbu bilek die ttp semue lampu tp lmbt sgt si DE' bOOm ne bukak pintu smp terbako buah ceri itew...huhuhu

Eh!sedap jugak tau kek pandan ne sekali sekala makan..pastu abg ali ade belikan ktorg pizza keras (sbb dr kul 10.30mlm mamat pizza tu antor kt umh die). So melantak jap kek dan pizza ygg x seberapa itew..
Hawa suke sgt dpt baju raye warna ijo siap tempah tau dr kenit...Tudung sedondon dr abg ali dan imawari belikan die handbag itam...(kang belikan ijo cam sawi lak hawa berjalan)ekekekeke...

Erkkkkk!!!cam terbayang lak kek pandan dlm peti ais tu...Yummyyy Yummmyyyyyy.....

1 comment:

Hati Ema @ Red said...

Nak..Nak Kek...
Tlg Wishkan Hepy Besday Kt Hawa ek...