Jun 2, 2009

~Taraaaa~


bz tp ttp nak post skit...huhuhu

smlm pergi scan bb..sbb nyer?sbb maknyer dgn paknyer gedix kan nak tau bb ape?huhuhu..ramai yg teka bb girl tp ms scan smlm nmpk bebird..ekeke...

masa scan tu rase mcm2 pasaan ade..hepi ade..sebak ade...adesss..agaknye mmg naluri ibu mcm tu kut...kalo nak bace lebih lanjut bace kt blog my habie die dh post detail babak2 scan smlm..hahaha
die lebih excited..wlpn kami berdue nak bb gurl tp bb boy pun xpe janji sihat dan jdk anak yg soleh..so skrg misi crk nama bb dgn beli brg2 baby...masa asyik tight je lately ne...adoiiii...

ok la semue..doakan ima semoga trus sihat dan bb pun sihat....

3 comments:

zulsa said...

kna bagi nama sabah ni ... he he

mesya said...

salam..salam..barang baby at affordable price. Do visit. Thanks:)

Mimi's Mayonnaise said...

best yer..

Skrg nie ada 2 org bekas customer yg saya mekap dulu tgh pregnant.. :)